Öntetek színes világa

2015-ben egy szerencsés találkozónak köszönhetően összehozott a sors minket Gazsi Zoltánnal, az Eisberg ügyvezető igazgatójával. Zoli egy hihetetlen inspiráló, fantasztikus ember! Hamar egymásra találtunk, közös alapelvek mentén megfogalmaztuk céljainkat, és elkezdtünk együttműködni.

Az Eisberg az a cég, aki először tudatosította az emberekben, hogy a saláta finom, egészséges, tápanyagdús és nagyon szerethető! A változatos, színes salátákat nagy gondossággal válogatják, mossák, és csomagolják zacskókba.

Közös innovációnk a Tokaj Dressing és Vinaigrette öntet család. Ezek az öntetek teljesen természetesek, nem tartalmaznak tartósítószert, sem adalékanyagot, nagyon egyszerűen használhatóak. A tasak tetejét egyszerűen tépd le, és az öntetet egy elegáns mozdulattal told rá a salira.

A salátákon túl is kísérletezzetek bátran, mert míg egy almás dresszing önmagában tökéletesen passzol egy zöld saláta keverékhez, addig egy málnás dresszing jó páros a süteménnyekkel, a birs dresszing pedig kiválóan harmonizál húsok és sajtok mellett.

Az Oriental nagy kedvencünk, aki szereti a keleties ízeket, mindenképp próbálja ki salátán is, és húspácként is. Döbbenetesen élmény volt, mikor először bepácoltuk a sózott, borsozott csirkemellet az Orientál öntetbe, majd pár óra pihenés után, grill lapon pár perc alatt megsütöttük. Az a csirkemell, ami majdnem mindig száraz és egyhangú, most teljesen új oldalát megmutatva isteni omlós, puha, ízletes hús lett!

Dresszingek

Tetszett a cikk?

Oszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Írd meg véleményed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük