Segal Viktor – Ízek és formák

5490 Ft

A legjobb receptek Segal Viktortól, az ízekre és formákra hangolódva.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék készleten lesz

EAN: 9789638894298 Cikkszám Rk01 Kategória

Leírás

“Amikor az első szakácskönyvemet készítettük, magam sem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom a készítésével járó műhelymunkát: az ötleteléseket, a fotózásokat, a kötet szerkesztését.
Mindezek miatt hatalmas lendülettel vetettem bele magam a folytatásba. Ezúttal más elv vezérelt: olyan ételeket találtam ki, amelyek nemcsak a számomra oly kedves fúziós konyhaművészetet teszik közérthetőbbé, hanem az étkezés valódi funkcióját: az együttlét örömét is képesek hangsúlyozni. Úgy állítottam össze az egyes fejezeteket, hogy a bennük szereplő fogások önmagukban is megállják a helyüket, de igazán együtt, tetszőleges számban, variációban kombinálva működjenek – újszerű, izgalmas ízekben és formákban gazdag egészet alkotva az asztalon.
Szándékom ezúttal is ugyanaz: szeretnék minél több embert rávenni arra, hogy bátran dolgoztassák meg a fantáziájukat. Próbáljanak ki új színeket, ízeket, fűszereket, konyhai technológiákat, kombinációkat, alapanyagokat, legyenek bátrak, kreatívak és kísérletezők. Remélem, a következő oldalakon sikerül meggyőznöm majd önöket arról, hogy a leghétköznapibb, egyszerű, friss hozzávalókból is készíthető sokszínű, a megszokottól kissé eltérő ebéd vagy vacsora – akár saját magunk, akár a család vagy egy nagyobb baráti társaság számára is.”

További információk

Gyártó/Terület

Terméktípus

Vásárlói vélemények

Vélemények

Nem található vélemény.

Az első vélemény beküldése: “Segal Viktor – Ízek és formák”

Maximum feltölthető fájlméret: 200 MB Drop file here