fbpx

Tonhalas burgonyasaláta

Tonhalas burgonyasaláta

Hozzávalók:Tonhalas burgonyasaláta

300 g kockákra vágott főtt burgonya
200 g tonhalszelet olívaolajon átsütve vagy tonhalkonzerv saját levében eltéve és jól lecsepegtetve
3 db főtt tojás felkockázva (személyenként max. 1 tojássárgájával és több fehérjével számoltam)
150 g natúr joghurt
facsarásnyi citromlé
1-2 ek fehérborecet tokaji muskotályból
1 ek nádcukor
tengeri só, frissen őrölt fekete bors
finomra aprított turbolya, édesköménylevél vagy petrezselyem

Elkészítése:

A joghurtöntethez legegyszerűbb ha egy befőttesüvegbe tesszük a joghurtot, citromlevet, borecetet, cukrot és a fűszereket (ízlés szerint valamelyik zöldfűszert is), majd jól összerázzuk az egészet és hűtőben tároljuk.
A főtt burgonyát a tojással és a tonhaldarabokkal összekeverjük, meglocsoljuk az öntettel, jól összeforgatjuk és jóízűen elfogyasztjuk.

 

Köszönjük a receptet Select food-nak:

http://selectfood.blogspot.com/2011/04/tonhalas-burgonyasalata.html

Vélemény, hozzászólás?

SZEPTEMBERI AKCIÓ

Általános akció (minden vásárlónak elérhető)

- Topáz almaecet 500ml

- Bio Alma Balzsamecet 500ml

- Kézműves ecet – Érlelt Almaecet 250ml

Mind a 3 termékre egységesen 10% kedvezmény.

Hírlevél feliratkozóknak:

További 10% kedvezmény a 3 almaecetünkre!

Iratkozz fel és küldjük a kuponkódot!