Tonhalas burgonyasaláta

Hozzávalók

300 g kockákra vágott főtt burgonya
200 g tonhalszelet olívaolajon átsütve
3 darab főtt tojás
150 g natur joghurt
1 evőkanál nádcukor
só, bors
finomra aprított turbulya, édesköménylevél, vagy petrezselyem
 
 

Elkészítés

A joghurtöntethez legegyszerűbb ha egy befőttesüvegbe tesszük a joghurtot, kökény balzsamecetet, cukrot és a fűszereket (ízlés szerint valamelyik zöldfűszert is), majd jól összerázzuk az egészet és hűtőben tároljuk.
A főtt burgonyát a tojással és a tonhaldarabokkal összekeverjük, meglocsoljuk az öntettel, jól összeforgatjuk és jóízűen elfogyasztjuk.

Tetszett a recept?

Oszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Te is elkészítetted? Írd meg hogy sikerült, küldj fotót róla!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük