Saláta és ecet, az örök páros

A mai egyre tudatosabb táplálkozásnál már nem számít unalmas ebédnek, ha egy szelet hús vagy finom hal mellett, sült zöldségek, vega fasírt, főtt lencse, de akár még egy rántott sajt mellett is egy nagy tál zöld saláta szerepel köretként. Számtalan íz, szín és forma bontakozhat ki a különböző saláták, zöldségek kombinációjából.

Hasznos Tippek:

  • Rukkola salátára tégy egy kis parmezán sajtot, majd locsold meg körte-levendula balzsamecettel. Egy igazi ízbomba születésének lehetsz szemtanúja.
  • Csíkozd fel a káposztát, vágj fel hozzá lilahagymát és tegyél rá pár almaszeletet, majd bolondítsd meg Oriental vinaigrette öntettel. Páratlan élmény lesz az eredmény.
  • Végy egy nagy tál mosott, vágott zöldsalátát, dobj rá pár koktél paradicsomot, paprikacsíkot, darabolj rá kecskesajtot, szórj rá magvakat, majd öntsd le bármelyik Tokaj Dressing öntettel. Ez igazi vendégváró költemény lesz a jutalmad.
  • Tegyél koktél paradicsomot, olívabogyót, fetasajtot kockázva a jégsaláta ágyra, locsold meg olívaolajjal és gránátalma balzsamecettel. Bármely hús mellett megállja a helyét.
  • Vágd fel a paradicsomot karikákra, tegyél közé mozarella szeleteket, szórj rá zöldfűszereket (pl. bazsalikomot, mentát, oregánot, kakukkfüvet) és harmónizáld az egészet a Herbál balzsamecettel.
  • Grillezd meg kedvenc zöldségedet, majd pöttyints rá pár csepp Csipke balzsamecetet, és máris igazán kivételeset alkottál.

Salátaecetek

Tetszett a cikk?

Oszd meg Facebookon
Küldd el emailben

Írd meg véleményed!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük