Leírás
Felhasználási javaslat:
Húsokhoz, halakhoz nagyon szépen passzol, akár a kész sültekhez készítünk öntetet belőle, vagy csak pár cseppel fűszerezzük kész ételünket, mindenképp izgalmas ízek keverednek ki belőle.
Bátran keverjük bele olajos húspácba is, majd hagyjuk egy-két órát pihenni benne a húst. Ezután süssük serpenyőben, vagy sütőben, az ecetnek köszönhetően sokkal puhább és porhanyósabb lesz a végeredmény.
A gránátalma fanyar, gyümölcsös izével remek kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, mogyoróolajjal vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Frissítő italként, egy pohár vízben kb. egy evőkanálnyi balzsamecetet érdemes elkeverni, és iszogatni. Nemcsak finom, de segíthet az egészség megőrzésében is.
Egyedülálló kiegészítője lehet bármilyen desszertnek. Használjuk bátran gyümölcsök posírozásához, vagy ízesítsük vele süteménytésztánkat, krémjeinket.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: almaecet, sűrített gránátalmamust 20%, sűrített almamust
Tápérték/100ml: Energia 481kJ/113kcal, Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g, Szénhidrát 25,1g, amelyből cukrok 25,1g, Fehérje 0,3g, Só 0g
Magát a gyümölcsöt már évezredek óta ismerik és használják, nem véletlenül: bővelkedik a legkülönbözőbb vitaminokban és ásványi anyagokban. Különösen ajánlott a szív, illetve vércukor problámák esetén.
A konyhában saláták és desszertek elkészítésében válhat nélkülözhetetlen társsá gránátalmás balzsamecetünk.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem ízfokozót. Édesítésre gyümölcsmustot használunk, ezen kívül semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Névtelen –
Tamásné Orbán –
Anna Fittlerné Kiss –
Judit S. –
Isztambulban kóstoltam legelőször egy étteremben, és beleszerettem az ízébe. Legutóbb epret ettem és azt is meglocsoltam a gránátalmás balzsamecettel, nagyon finom volt. Ez fogy a legjobban, nagy kedvenc itthon.
Tibor Both –
Erika –
Évek óta használom, az egyik kedvencem, sajnos már függő vagyok 🙂
Takács Takács –
Viktória –
Céklás almasalátának csak ez lett a dresszingje! Nem tettünk mást bele, mert finom volt.
Zsuzsanna Papp –
Nagyon finom,bár még csak salátához használtam, de ki fogom próbálni a többi lehetséges módon
Bernadett Bognár –
Balázs –
Gabriella L. –
András Kesjár –